Замок Mottura 52.783

Замок Mottura 52.783
В наявності
Швидка доставка
Mottura Виробник: Mottura
3 689 грн

Опис Замок Mottura 52.783

Врізний замок Mottura 52.783 призначений для встановлення на металеві та броньовані двері в житлових та громадських приміщеннях, а також гаражні та складські ворота. Клас секретності – 4 (вищий). Рекомендуємо для установки в гаражні ворота або як додатковий замок на двері. Замок універсальний, встановлюється як на ліві, так і праві двері. Торцева знімна планка, що дозволяє встановити замок у двері вкладним способом.


Відповідає найсуворішим світовим стандартам у сфері якості та безпеки, що підтверджується сертифікацією UNI EN ISO 9001/2008. Виріб відповідає вимогам нормативних документів – ГОСТ 5089-97


Технічні характеристики:

  • Виробник - Моттура
  • Країна виробник - Італія
  • Тип замку – врізний, сувальдний
  • Клас секретності – 4 (вищий)
  • Габарити замку - 205x145x30 мм.
  • Торцева планка - 355x35 мм
  • Відстань між отворами кріплення – 340x20 мм
  • Відстань між ригелями — 28 мм.
  • Діаметр ригелів - 18 мм
  • Виліт ригелів - 40 мм
  • Хід тяг - 20 мм
  • Видалення ключового отвору - 63 мм
  • Довжина ніжки сувальдного ключа – 50 мм.

Гарантія – 2 роки

Типорозмір замка Mottura 52783 є одним з найпоширеніших стандартів щодо встановлення та розмірних характеристик. Він комплектується ключами нового покоління зі змінним кодуванням, які мають незалежну ліву та праву сторони, оскільки відстань між протилежними зубцями змінюється від позиції до позиції. У зв'язку з цим значно утруднюється маніпуляційне розтин замку: визначення кодування ключа необхідно відтворити зміни обох сторін ключа і декодувати перший і другий оберти; завдяки несиметричності сторін ключа кількість кодових комбінацій зростає багаторазово.


Замок Моттура 52783 комплектується 6 сувальдами, серед яких є сувальди, що не мають пружин. Також блок сувальд розташований ближче до внутрішньої частини замку, а стійка хвостовика має вбудовану твердосплавну кульку, яка перешкоджає висвердлюванню. Ця обставина значно ускладнює розтин замку відмичками та іншими кримінальними способами. Підходить як для правих, так і лівих дверей.


Має спеціальний запатентований механізм проти вдавлювання ригелів усередину замку. Рекомендується встановлення марганцевої пластини для захисту замка від просвердлювання. Ригельна система висувається із замка на 40 мм, вбудовані тяги висуваються на 20 мм, діаметр ригелів становить 18 мм. Комплект ключів поставляється в індивідуальному впакуванні, в комплекті 5 ключів.

3 689 грн

Характеристики Замок Mottura 52.783

Характеристики замка
Тип двери металлическая
Тип замка врезной
Тип ключа сувальдный
Backset, мм 63
Вылет ригелей мм 40
Кол-во ригелей 5
Кол-во ключей 5
Наличие защелки нет
Страна изготовитель Италия
Інформація про товар
52.783
(Д x Ш x В) 205.00мм x 145.00мм x 30.00мм
3 689 грн

Відгуки Замок Mottura 52.783

Александр Николаевич

Заказывал замок осенью, поэтому уже исходя полгода эксплуатации могу сделать вывод: замок работает без нареканий даже в хороший минус. 5 баллов, засовы мощные, ключ вращается плавно, покупкой доволен. Спасибо магазину за оперативную доставку.

Написати відгук

Рекомендовані товари

Потрібна порада?

Якщо вам складно визначитися з вибором, напишіть нам на пошту

Задать вопрос

Допомогти знайти?

Якщо ви не знайшли те, що шукали, скористайтеся пошуком по магазину

Наші статті!

Додаткова інформація про товари, якої ми хочемо поділитися з Вами!

Корисна інформація.